Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Perry innrømmer: - Godset er verdige mestere

Nå venter Molde i cupfinalen.

GRATULERTE GODSET: Per Joar Hansen måtte ta til takke med sølv etter å ha slått Lillestrøm 3-0. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
GRATULERTE GODSET: Per Joar Hansen måtte ta til takke med sølv etter å ha slått Lillestrøm 3-0. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

ÅRÅSEN (Dagbladet): Rosenborg gjorde sin del av jobben mot Lillestrøm, men gullet forble likevel utenfor rekkevidde for trønderne, etter at Strømsgodset slo Haugesund på Marienlyst.

Per Joar Hansen var raus med gullvinnerne fra Drammen etter kampen.

- Strømsgodset taklet presset, og vant etter hvert overbevisende. De har ett poeng mer enn oss, og de har scoret flere mål enn oss. Det er bare å gratulere Ronny, Jostein, Espeseth og hele Strømsgodset, de er verdige mestere, sier Perry til Dagbladet.

- Vi tapte ikke gullet i dag, vi tapte det hjemme ved å spille altfor mye uavgjort i år. Guttene skal ha ros, de kom til Åråsen med et vanskelig utgangspunkt, og gjorde jobben. Dessverre holdt det ikke.

Godset-ros Perry roser Ronny Deilas arbeid i Strømsgodset.

- De har jobbet godt over lengre tid i Drammen. de har hatt en klar plan, en klar idenditet og har utviklet en spillestil med klare retningslinjer. De har beholdt de sju-åtte beste spillerne sine, og fått inn gode spillere. De har fått fred og ro til å jobbe i en femårsperiode, det pleier å gi resultater.

Også Rosenborg-spillerne var klare på at det ikke på noen måte var ufortjent at Strømsgodset stakk av med seieren. Nå ser de fremover mot cupfinalen.

- Vi håpet at de skulle spille uavgjort, men de vant, så det er bare å gratulere. De vant, så da var de best. Vi gir ikke opp. Nå skal vi slåss for cupfinalen. Vi vil bare ha en tittel, sier tomålsccorer John Chibuike til Dagbladet.

- Klar i morra Mikkel «Mix» Diskerud er enig med sin lagkamerat, og gjør det klart at han ikke nødvendigvis trenger noen pause før oppkjøringa til kampen mot Molde starter.

- Godset har vært såpass gode at det er ikke mye vi kan gjøre. Nå ser vi mot cupfinalen. Supporterne våre roper at vi tar det neste år, så da får vi høre på dem. For min del kan vi tenke på cupfinalen allerede i morgen, sier han til Dagbladet.