Perry overtar Aalesund

Fikk toårskontrakt.

(Dagbladet.no): Per Joar Hansen (40) blir Aafks nye trener. Det fastslo Sunnmørsposten på sin nettside i formiddag.

Den tidligere Rosenborg-sjefen landet på Vigra flyplass kl. 11 i formiddag, og ble presentert som Aafk-sjef på en pressekonferanse kl. 13.
 
Aafk melder i ettermiddag at Hansen får en toårskontrakt, med opsjon på et tredje år.

- Både klubben og Per Joar er fornøyde med ansettelsen og den nye hovedtreneren gleder seg til å ta fatt på treningsarbeidet rett over nyttår, skriver Aalesund i en pressemelding.

Hansen har vært uten trenerjobb siden han fikk fyken i Rosenborg i august. Da hadde han ført RBK til seriegull i 2003 og 2004, som assistent for henholdsvis Ola By Rise og Åge Hareide.

Perry har lenge vært koblet til jobben som etterfølger til Ivar Morten Normark. Da Nils Johan Semb takket nei til jobben gikk tilbudet videre til den tidligere Sundvall-treneren.

Hansens tar over et lag som rykket ned fra tippeligaen i høst. Ingen blir overrasket om helgelendingens mål er direkte opprykk.

•Din kommentar: Er Perry rett mann for Aafk?

TRAKK SEG I AUGUST: Her sier Per Joar Hansen takk for seg i RBK i august. Per-Mathias Høgmo overtok. Nå overtar Perry for sparkede Ivar Morten Normark i Aafk. Foto: Scanpix
TRAKK SEG I AUGUST: Her sier Per Joar Hansen takk for seg i RBK i august. Per-Mathias Høgmo overtok. Nå overtar Perry for sparkede Ivar Morten Normark i Aafk. Foto: Scanpix Vis mer