Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Perry skal kartlegge privatlivet til spillerne

Skal hindre at de blir «innsnødd».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Rosenborg-trener Per Joar Hansen er fast bestemt på å få klubben på rett kjøl igjen, og skal nå kartlegge hva hver enkelt spiller gjør utenfor fotballbanen.

Deretter skal han snakke med spillerne, for å finne ut hva de eventuelt bør gjøre i stedet.

- Jeg vil ta inn hvert enkelt og snakke med dem om hva de ønsker å gjøre. Vi kan ikke tvinge noen til studier eller annet. Det må være etter eget ønske, sier Perry til Adresseavisen.

- Kan bli innsnødd

RBK har hatt sivilingeniører, postmenn, medisin- og jusstudenter på laget. I dag er kampprogrammet så tøft at det er vanskeligere å kombinere fotballivet med noe annet enn avslapping og restitusjon.

Adressa skriver at kartleggingsprosessen startet i fjor, og at målet er å minne spillerne på at det kommer et liv etter fotballen.

- At de gjør andre ting gir ingen garanti for at de blir bedre fotballspillere. Men det er alltid positivt å ha andre ting å konsentrere seg om i perioder. Hvis de ikke har det, er det fort gjort å bli innsnødd, sier Hansen til Adresseavisen.

VIL SNU TRENDEN: Per Joar Hansen - her etter hjemmetapet for Fredrikstad - vil ha samtaler med alle spillerne. Foto: SCANPIX
VIL SNU TRENDEN: Per Joar Hansen - her etter hjemmetapet for Fredrikstad - vil ha samtaler med alle spillerne. Foto: SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!