Perry skal kartlegge privatlivet til spillerne

Skal hindre at de blir «innsnødd».

(Dagbladet.no:) Rosenborg-trener Per Joar Hansen er fast bestemt på å få klubben på rett kjøl igjen, og skal nå kartlegge hva hver enkelt spiller gjør utenfor fotballbanen.

Deretter skal han snakke med spillerne, for å finne ut hva de eventuelt bør gjøre i stedet.

- Jeg vil ta inn hvert enkelt og snakke med dem om hva de ønsker å gjøre. Vi kan ikke tvinge noen til studier eller annet. Det må være etter eget ønske, sier Perry til Adresseavisen.

- Kan bli innsnødd

RBK har hatt sivilingeniører, postmenn, medisin- og jusstudenter på laget. I dag er kampprogrammet så tøft at det er vanskeligere å kombinere fotballivet med noe annet enn avslapping og restitusjon.

Adressa skriver at kartleggingsprosessen startet i fjor, og at målet er å minne spillerne på at det kommer et liv etter fotballen.

- At de gjør andre ting gir ingen garanti for at de blir bedre fotballspillere. Men det er alltid positivt å ha andre ting å konsentrere seg om i perioder. Hvis de ikke har det, er det fort gjort å bli innsnødd, sier Hansen til Adresseavisen.

VIL SNU TRENDEN: Per Joar Hansen - her etter hjemmetapet for Fredrikstad - vil ha samtaler med alle spillerne. Foto: SCANPIX
VIL SNU TRENDEN: Per Joar Hansen - her etter hjemmetapet for Fredrikstad - vil ha samtaler med alle spillerne. Foto: SCANPIX Vis mer