Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Perry» tilbake i Sundsvall

Skal opp i Allsvenskan.

Tidligere Rosenborg- og Aalesund-trener Per Joar Hansen reiser tilbake til GIF Sundsvall for å hjelpe klubben tilbake i Allsvenskan.

Per Joar Hansen trente det svenske laget fra høsten 2001. Han hadde stor suksess den første sesongen, men sa opp etter 2003-sesongen for å være med i trenerteamet i Rosenborg.

«Perry» ble ikke enig med Aalesund om ny kontrakt etter å ha hjulpet laget å berge eliteserieplassen denne sesongen, og bestemte seg for å forlate klubben. Nå skal han altså hjelpe GIF tilbake til Allsvenskan etter at laget har spilt i nest øverste divisjon siden nedrykket i 2005.

(NTB)
TILBAKE I SVERIGE: Per Joar Hansen var også aktuell for en retur til RBK etter at han ikke ble enig med Aalesund om ny kontrakt, men valgte Sundsvall. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
TILBAKE I SVERIGE: Per Joar Hansen var også aktuell for en retur til RBK etter at han ikke ble enig med Aalesund om ny kontrakt, men valgte Sundsvall. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media