Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Perry truer RBK-stjernene

Spiller for livet på Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): RBK-trener Per Joar Hansen er svært misfornøyd med seriestarten. Ifølge Adresseavisen fikk spillerne klar beskjed fra sjefen på gårsdagens trening.

Hvis ikke innsatsen økes går det mot slutten for enkelte på Lerkendal.

- Ting kommer til å få konsekvenser. Jeg kommer til å følge nøye med på hvem som tar ansvar og hvem som ikke gjør det. Noen spiller for livet her i klubben, og i den sammenhengen driter jeg i hva de har bidratt med tidligere. Samtlige spillere i denne troppen blir middelmådige hvis ikke innstillingen er den rette, sier Perry Hansen ifølge avisa.

RBK møter Start torsdag, og Hansen ser ikke bort fra at spillere kan bli tatt av banen etter bare en halvtime - hvis de ikke gir nok.

Den nye landslagskometen Daniel Braaten er bare en av flere spillere Hansen ikke var fornøyd med mot LSK sist.

- Daniel er blitt 23 år nå og bør vite bedre. Kravet til en toppidrettsutøver er at man i hvert fall må prøve. Det har i hvert fall ikke manglet på innspill, trening og samtaler i forhold til Daniel, sier Hansen til avisa.

TAPTE MOT FFK SIST: Per Joar Hansen går hardt ut mot spillergruppa foran møtet med Start på Lerkendal. Etter fire runder står RBK med fire poeng og bare en seier. Foto: SCANPIX
TAPTE MOT FFK SIST: Per Joar Hansen går hardt ut mot spillergruppa foran møtet med Start på Lerkendal. Etter fire runder står RBK med fire poeng og bare en seier. Foto: SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!