Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Persson angrer og beklager

Skal stå fram på Stabæks web-tv etter skrekktaklinga på Eirik Bakke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Joakim Persson framsto ikke som noen angrende synder dagen etter overfallet på Eirik Bakke. I stedet mente han at han burde hatt frispark først - og at Tippeligaen ikke var noen barnehage.

Stabæk satte liten pris på svenskens lite ydmyke holdning. I dag kommer Persson til å figurere på Stabæk Blue Dream TV - i et forsøk på å rette opp litt av inntrykket.

- Det var ikke fornuftig å opptre slik Joakim gjorde i går. Han kommer til å snakke på Stabæks TV i dag, og redegjøre for hvordan han selv har opplevd å se taklinga på fjernsyn. Han kommer til å gjøre det klart at han ikke er glad for hvordan den ser ut, og at han er glad Eirik Bakke ikke ble skadet, sier inspirator og PR-guru Ingebrigt Steen Jensen til Dagbladet.no.

- Har Persson blitt pålagt å gjøre dette av klubben?

- Nei, ingen har overtalt ham til å stille opp, og det er ikke jeg som har tatt initiativet, bedyrer han.

Vil rydde opp

- Men han framsto ikke akkurat som en angrende synder i går?

- Nei, men når fem TV-stasjoner står med kamera foran deg, er det ikke så lett for en spiller som vanligvis ikke er mest omsvermet. Han mente ikke at fotballen er en barnehage, men mediastyret. Dette kommer han til å rydde fint opp i i dag. Han kommer til å gi sin uredigerte versjon av hvordan han opplevde dette, og saken vil bli roet ned slik den fortjener, sier Steen Jensen.

SKAL RETTE OPP INNTRYKKET: I løpet av dagen kommer Joakim Persson (midt i bildet, til venstre for Martin Andresen) til å beklage den grufulle taklingen på Eirik Bakke på Stabæks egen TV-kanal. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet
SKAL RETTE OPP INNTRYKKET: I løpet av dagen kommer Joakim Persson (midt i bildet, til venstre for Martin Andresen) til å beklage den grufulle taklingen på Eirik Bakke på Stabæks egen TV-kanal. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet Vis mer

Som en av Norges fremste eksperter på imagebygging vet selvsagt Steen Jensen at Persson har en formidabel oppgave foran seg.

- Men sånn som vi kjenner Joakim, er han ikke typen som gjør sånne ting. Vi er helt sikre på at han ikke gikk inn for å brekke beina til Bakke. Dette er ikke Roy Keane - Joakim hadde bare fått ett gult kort i Tippeligaen før denne taklinga, sier Steen Jensen til Dagbladet.no.

Han gjentar at Stabæk ikke kommer til å straffe Persson med bøter eller karantene. Eirik Bakke slapp utrolig nok uskadet fra grisetaklinga.

image: Persson angrer og beklager