MÅ SVARE: Petar Vukicevic har sendt en skriftlig redegjørelse om e-postene han sendte vennen Srdjan Djordjevic i 2001 - 2003, der han spør om veksthormoner og testosteron. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
MÅ SVARE: Petar Vukicevic har sendt en skriftlig redegjørelse om e-postene han sendte vennen Srdjan Djordjevic i 2001 - 2003, der han spør om veksthormoner og testosteron. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Petar har sendt veksthormon-forklaring til friidrettspresidenten

Friidrettsforbundet jakter e-postene der topptreneren forhører seg om veksthormoner og testosteron.

(Dagbladet): Friidrettspresident Svein Arne Hansen reagerte i går kraftig på Petar Vukicevic' uttalelser om at han har forhørt seg om veksthormoner og testosteron hos Srdjan Djordjevic - venn og ekspert på idrettsmedisin.

De to sendte flere e-poster om dette i perioden 2001 - 2003.

Friidrettspresidenten bekrefter overfor Dagbladet tirsdag morgen at Vukicevic har sendt ham en skriftlig redegjørelse om e-postene.

- Det lå en redegjørelse fra ham da jeg skrudde på mailen i dag morges, sier Hansen.

Hansen ba Vukicevic om en forklaring i går.

Jakter e-poster Han sier han har sett på redegjørelsen sammen med generalsekretær Kjetil Hildeskor - og at det var flere spørsmål de to ville stille.

- Vi har noen utfyllende spørsmål som vi kommer til å sende til Petar så fort som mulig, sier Svein Arne Hansen.

Friidrettspresidenten sier han svært gjerne ønsker å få tak i en kopi av e-postkorrespondansen mellom Vukicevic og Srdjan Djordjevic.

- Vi har tenkt å be Petar om å få kopier av mailene, hvis han har det. Det er veldig vanskelig for oss når vi ikke har e-postene selv. Jeg har sett utdragene som har stått i Dagbladet, men det er også alt, sier friidrettspresidenten til Dagbladet.

Antidoping-møte Vukicevic er på treningsleir i Sør-Afrika.

Når han kommer hjem venter et møte med friidrettspresidenten og trolig Antidoping Norge.

- Vi vil ha et møte med ham når han er hjemme igjen. Gjerne sammen med Antidoping Norge, bekrefter Svein Arne Hansen overfor Dagbladet.

Dagbladet har forsøkt å nå Petar Vukicevic i dag - uten hell.

- Jeg har snakket med Petar, men det er ikke noe jeg ønsker å kommentere i denne forbindelse, sier hans advokat Vidar Strømme til Dagbladet.

KALLER INN TIL MØTE: Friidrettspresident Svein Arne Hansen vil sette seg ned med Petar Vukicevic og Antidoping Norge når treneren er tilbake i Norge. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
KALLER INN TIL MØTE: Friidrettspresident Svein Arne Hansen vil sette seg ned med Petar Vukicevic og Antidoping Norge når treneren er tilbake i Norge. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer