Peter Sagan og Katarína Smolkova skilles

Peter Sagan skilles fra kona

Den regjerende verdensmesteren og innehaveren av den grønne trøya i Tour de France, Peter Sagan (28), skilles fra supermodellen Katarína Smolkova.

SKILLES: Peter Sagan og Katarína Smolkova skal skilles. Her under bryllupet i 2015. Foto: AFP Photo / NTB Scanpix
SKILLES: Peter Sagan og Katarína Smolkova skal skilles. Her under bryllupet i 2015. Foto: AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den slovakiske syklisten annonserte nyheten på Facebook i går kveld.

- Etter en lang og gjennomtenkt diskusjon har «Kate» og jeg kommet fram til konklusjonen at vi vil få det bedre hvis vi blir separert. Vi føler at vi skal fortsette våre liv som gode venner, og vi er enige om at det er den rette beslutningen, skriver Sagan.

Paret giftet seg i 2015, og fikk en sønn like etter at Sagan tok VM-gull i Bergen i fjor.

- Vi forelsket oss og har vært gjennom en fantastisk reise sammen, og vi ble velsignet med en nydelig sønn, Marlon. «Kate» har vært en viktig del av mitt liv. Hun har støttet meg i alle disse åra i min karriere og er en flott mor, fortsetter Sagan.

Sagan, som sykler for Bora–Hansgrohe, skriver at deres fokus nå ligger på sønnen, og at de ikke har noen ytterligere kommentar.

Slovaken står hittil med to etappeseire i årets Tour de France. 28-åringen har vunnet den grønne trøya fem ganger tidligere.

Det er uvisst om separasjonen vil ha noe å si for Sagans videre deltakelse.

TAKKER FANSEN: Peter Sagan, som på kontroversielt vis ble sendt hjem fra touren etter albuen mot Cavendish, er på vei hjem, og takker fansen i denne videoen på Twitter. Video: Peter Sagan / Eurosport Vis mer

Smolkova deltok i den slovakiske versjonen av Miss Universe i 2007.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer