<strong>LYKKELIG FORELSKET:</strong>  Peter Schmeichel har falt for den tidligere Playboy-modellen Laura von Lindholm, som poserer til venstre på faksimilen av denne Playboy-utgaven fra 2000. Foto: Jean-Paul Pelissier / Reuters / Scanpix
LYKKELIG FORELSKET: Peter Schmeichel har falt for den tidligere Playboy-modellen Laura von Lindholm, som poserer til venstre på faksimilen av denne Playboy-utgaven fra 2000. Foto: Jean-Paul Pelissier / Reuters / Scanpix Vis mer

Peter Schmeichel falt for tidligere Playboy-modell

Lykkelig United-legende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere storkeeperen i Manchester United, Peter Schmeichel (50), har forelsket seg i skuespilleren og ernæringsrådgiveren Laura von Lindholm (40).

- Så frekk er Schmeichels scoring, skriver den danske avisa Ekstra Bladet i dag.

Artikkelen er ledsaget av en faksimile fra et 14 år gammelt Playboy, der von Lindholm er blant stjernene.

De to skal ha vært et par siden september i fjor. Men først nå blir forholdet bekreftet i dansk presse.

- Det var kjærlighet ved første blikk, skriver Ekstra Bladet, med von Lindholms familie som kilde.

Nakenmodell Laura von Lindholm har tidligere jobbet som nakenmodell i nederlandske Playboy. Året var 2000, hvor hun prydet bladet sammen med søsteren Anna.

Solbrune og forføreriske ser de rett inn i kamera.

Duoen gikk under navnet «The Swedish Twins». De kalte seg for Karen og Suzen Lindholm, hvilket naturligvis var dekknavn - slik det ofte fungerer i den erotiske bransjen.

De opererte også med fødesldatoen «1. februar 1977».

- Storesøster Laura har dermed løjet sig fire år yngre i det frække hollandske mandeblad, skriver Ekstra Bladet, på sitt frodige dansk.

Peter Schmeichel ble offisielt skilt fra kona Bente i desember. Men nå smiler lykken på nytt.

Nasjonal skatt Schmeichel blir omtalt som en «nasjonal skatt» i Danmark. Derfor vekker forholdet oppsikt, og er gjenstand for betydelig omtale i nabolandet i sør.

<strong>LEGENDE:</strong>   Peter Schmeichel var en gigant i United-buret. Foto: NTB Scanpix
LEGENDE: Peter Schmeichel var en gigant i United-buret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han spilte i Manchester United fra 1991 til 1999. Seinere gikk ferden til Sporting CP, Aston Villa og Manchester City. Han har 129 landskamper for Danmark.

I dag jobber han i dansk TV 2. Der kommenterer han «landslagets varierende prestasjoner», som Ekstra Bladet bemerker.

Modell Laura von Lindholm var modell i 90-åra. Noen av oppdragene gikk også ut på ikke å ha spesielt mye klær på seg. Hun har hatt flere filmroller.

von Lindholm har tre barn fra før.

I 2006 fikk hun blodpropp i hjernen. Men dette skal hun ikke merke mye til i dag.

Peter Schmeichel har to voksne barn, deriblant Kasper, som er keeper i Leicester City.

Paret skal ha dyrket kjærligheten i utlandet siden september. Dette for ikke å få altfor mye rampelys på seg. Men i dag kommer de fram i lyset.

Nå snakker danskene om Danmarks nye kjendispar.

<strong>I GODT SELSKAP:</strong>  Peter Schmeichel (til høyre) er vant til å omgås fintfolk. Her fra før FA-cup-kampen mellom Chelsea og Leicester i 2012.  Gary Lineker til venstre. Foto: NTB Scanpix
I GODT SELSKAP: Peter Schmeichel (til høyre) er vant til å omgås fintfolk. Her fra før FA-cup-kampen mellom Chelsea og Leicester i 2012. Gary Lineker til venstre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer