UTESTENGT: Peterborough-spiller Ricky Miller (foran) er utestengt i seks kamper etter at han bet en motspiller sist sesong. Foto: PPAUK/REX/Shutterstock
UTESTENGT: Peterborough-spiller Ricky Miller (foran) er utestengt i seks kamper etter at han bet en motspiller sist sesong. Foto: PPAUK/REX/ShutterstockVis mer

Peterborough-spiss utestengt i seks kamper etter biting

Ricky Miller fikk streng straff etter at han bet en motspiller sist sesong. Den nyinnkjøpte Peterborough-spissen er suspendert i hele seks kamper.

Ifølge BBC skjedde biteepisoden da Miller spilte for Dover mot Guiseley i National League. 28-åringen gikk til Peterborough i forrige måned.

– Samtidig som jeg vil beklage min reaksjonsform, var jeg i en situasjonen der jeg slet med å puste. En motspiller låste hode mitt i seks sekunder, og jeg følte det var eneste mulighet for å komme ut av situasjonen, sier Miller.

Den tidligere Luton-spissen har fått noe medhold for at situasjonen var spesiell. Straffen er kortere enn normalt for slike episoder.

Tidligere Liverpool-spiss Luis Suarez har vært utestengt hele tre ganger for biting. Han fikk blant annet ti kampers straff etter biteepisoden med Chelseas Branislav Ivanovic i Premier League.

Suarez pådro seg også karantene etter biting i fotball-VM i 2014 og i sin periode i nederlandske Ajax.

Englands fotballforbund har for øvrig utestengt Joss Labadie to ganger for biting. Først i ti kamper da spilleren var Torquay, deretter i seks måneder da Labadie var i Dagenham & Redbridge.

Cheltenhams Kyle Storer fikk åtte kamper for en biteepisode i fjor.

(NTB)