Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pettachi mister også Tour de France

Den italienske spurtesset Alessandro Pettachi trakk seg fra Giro dItalia etter å ha ødelagt kneskålen i en velt. Nå er det klart at han også går glipp av sommerens Tour de France.

Italieneren, som har hatt for vane å vinne en rekke av de innledende etappene i Touren, for så å hoppe av når motbakkene nærmer seg, er naturligvis knust.

– Det er den verste skaden i min karriere. Mitt mål for sesongen var å gjøre det godt i Tour de France. I stedet er jeg tvunget til å trekke meg, sa Pettachi til det italienske nyhetsbyrået ANSA.

Talsmenn for Pettachis lag Milram, opplyser at italieneren er ventet å være ute i cirka to måneder.

Det var mandag at Pettachi ødela sitt venstre kne i en velt på tredje etappe av Giro dItalia som gikk i Belgia. Med god hjelp av lagkameratene kom han seg over mållinjen, nesten 15 minutter etter hovedfeltet.

(ANB-AP)

IKKE LENGER HUSHOVD-RIVAL I TOUREN: Alessandro Pettachi falt stygt og mister årets høydepunt for mange sykkelinteressert, Tour de France.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling