Petter: - Sesongen starter i Mexico

Siste tur i gammel bil.

HAMAR (Dagbladet.no): Petter Solberg har sagt det mellom linjene lenge. På podiet under dagens offisielle rally-pressekonferanse sa han det rett ut:

- Vi ser fram til Mexico, og starter sesongen derfra.

For Rally Norge denne helga er siste gang Petter kjører den gamle problembilen. Og både Solberg og Subaru-teamet er skjønt enige om at bilen ikke duger til å kjempe i toppen.

- Alle gleder seg

Likevel blir han stadig spurt om han har noen sjanser på hjemmebane. Så også på dagens podiumseanse med storebror Henning, Sébastien Loeb og Marcus Grönholm.

- Du skal ikke sparke en som ligger nede, sa Petter til allmenn forlystelse.

Før han la til at han tror alle ser fram til at han får orden på utstyret.

- Selv Marcus og Sébastien ser fram til å få litt kamp igjen, tror Solberg.

TETFØRERNE I RALLY NORGE? Marcus Grönholm, Henning Solberg, Petter Solberg og Sebastien Loeb stilte opp for pressen foran det første VM-rallyet på norsk jord. Foto: Scanpix
TETFØRERNE I RALLY NORGE? Marcus Grönholm, Henning Solberg, Petter Solberg og Sebastien Loeb stilte opp for pressen foran det første VM-rallyet på norsk jord. Foto: Scanpix Vis mer

Vil ha Petter tilbake

Petter snakker begeistret om bilen han såvidt har fått testet, og som skal testes mer mellom Rally Norge og Rally Mexico.

Grönholm og Loeb vet fint lite om bilen. Men de har ingenting imot en Petter tilbake i posisjon til å kjempe om seire igjen.

- Det kan bli fint dersom det er en bra bil, slik at han kommer tilbake og kjemper om mesterskapet med Marcus og meg igjen, sier Loeb til Dagbladet.no.

- Jeg vet jo ikke helt hvor mye som blir nytt. Men det blir helt OK, sikkert, sier Marcus Grönholm.

SHAKEDOWN:</B> Petter Solberg hadde to sekunder opp til Sebastien Loeb på siste test i dag.