Petter fortsatt på pallplass

Kjørte på en gris tidligere i dag.

(Dagbladet.no:) Styrkeforholdene mellom førerne har vært mer eller mindre konstant i dag. Sebastien Loeb har kjørt raskest hele veien.

Francois Duval slet med bilen i går, men har kjørt seg kraftig opp i dag. Han ligger nå bare 25 sekunder bak Petter Solberg.

Nordmannen ligger på tredjeplass før morgendagens fire siste fartsprøver på Korsika. Han har 25 sekunder opp til Toni Gardemeister på 2. plass.

Under dagens første fartsprøve fikk Petter Solberg seg et lite sjokk.

- Jeg kom rundt en sving, og plutselig sto det en gris på veien. Jeg måtte nesten stoppe helt opp. Jeg var så vidt borti den med høyre front, men grisen klarte seg bra den, sier han til ANB.

I tillegg var han borti en betongkant med venstre bakhjul, men også dette gikk bra.

Sebastien Loeb er allerede verdensmester, men Petter Solberg kan kapre 2. plassen. Marcus Grönholm ligger seks poeng foran, men har brutt på Korsika. Det er to VM-runder igjen etter denne.SS8:
Etter halvkjørt fartsprøve var nok en gang Sebastien Loeb raskest. Han holdt farta inn mot mål på dagens siste prøve, og vant sin åttende fartsprøve på Korsika.

KJØRER FOR PALLPLASS: Petter Solberg gir nå alt på Korsika. Foto: AP
KJØRER FOR PALLPLASS: Petter Solberg gir nå alt på Korsika. Foto: AP Vis mer

Det vil være en kjempeprestasjon dersom han fortsetter på samme måten i morgen, og vinner de gjenværende fire fartsprøvene også.

I mål - SS8:
1. Loeb 16.55,1

2. Duval +7,0

3. Gardemeister +9,4 

4. Bernardi +10,3

5. Solberg +11,5

6. Sarrazin +13,99SS7:
Francois Duval åpnet i et forrykende tempo, og var lenge raskest. Mot slutten kom derimot Sebastien Loeb - som kapret nok en fartsprøveseier i Rally Korsika.

Han økte dermed ledelsen sin kraftig, til herrene bak ham - Petter Solberg og Toni Gardemeister.

I mål - SS7:

1. Loeb 24.50,9

2. Duval +5,1

3. Solberg +13,8

4. Gardemeister +14,1

5. Sarrazin +24,8

6. Kresta +28,3

SS5 og SS6: Petter Solberg fikk en litt lei start på gårsdagens innledning av asfaltrallyet, og lå på 5. plass før Marcus Grönholm fikk trøbbel med girkassa og brøt.

I løpet av dagens to første fartsprøver har han kjørt seg opp til 3. plass.

Han hadde tredje beste tid på de to første prøvene, begge ganger slått av Sebastien Loeb og Toni Gardemeister. Disse to ligger også foran Solberg etter seks av totalt 12 fartsprøver.

Solberg fikk seg derimot et lite sjokk under dagens første fartsprøve.

- Jeg kom rundt en sving, og plutselig sto det en gris på veien. Jeg måtte nesten stoppe helt opp. Jeg var så vidt borti den med høyre front, men grisen klarte seg bra den, sier han til ANB.

I tillegg var han borti en betongkant med venstre bakhjul, men også dette gikk bra.


Loeb - som allerede er verdensmester - ligger halvannet minutt foran Petter. Spydeberg-sjåføren har derimot bare drøye 20 sekunder opp til Gardemeister.

- Jeg gir allerede alt, så det kommer til å bli tøft å hente Gardemeister. Nå skal vi gjøre noen små justeringer på bilen, så er det bare å gi alt utover dagen, lover Solberg.