Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Petter gir seg aldri

VIF Hockey- Storhamar 0- 4. Petter Salsten (32) storkoste seg i garderoben etter matchen. - Det er dette som er moroa, lo Storhamars lagkaptein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Etter slike matcher må ingen komme og spørre om jeg skal gi meg med ishockey, sier Petter.

Helt siden de minnerike duellene unge Salsten utkjempet for Furuset mot Vålerenga, setter han stor pris på en helt spesiell opplevelse:

Å slå Vålerenga på Jordal.

- Jeg er glad for at kampene mellom Storhamar og Vålerenga ser ut til å utvikle seg til klassikere, på linjen med oppgjørene mellom Furuset mot Vålerenga for noen år tilbake.
- I slike oppgjør er det snakk om stolthet og inbitt rivalisering, sier Petter Salsten.

De to suverene topplagene møttes igår for niende gang denne sesongen. Vålerenga har vunnet fem ganger, Storhamar tre og en kamp endte uavgjort.

Allerede i morgen står det tiende møte på programmet.
- Vålerenga syntes å ha festet grepet på oss før matchen. Hadde de vunnet her i kveld, ville de hatt seks poengs forsprang og i realiteten avgjort serien.

- Men det var egentlig et godt utgangspunkt for oss. Nå er serien spennende igjen, mener Petter Salsten.

Brakk køller i sinne

Han satte inn det psykologisk viktige 2- 0-målet som senket VIF i 2. perioden. Og Petter har helt rett i at det gnistrer av følelsesladet rivalisering i disse oppgjørene.

Igår var det tre reale slagsmål på isen, og etterpå hørte vi bare lyden av brukkede ishockeykøller som skuffede Vålerenga-spillere knakk i sinne på vei til garderoben.

Men hva med framtida for norsk klubbhockey?

- Jeg vet det snakkes om nordisk liga for noen utvalgte lag.

- Jeg er ikke sikker på at det er den rette veien, men vi må hoppe på toget for ikke å bli hengt av, sier Petter Salsten.

<B>SKLITAKLING:</B> Det var vanskelig for VIF-spillere å komme forbi Storhamars kaptein Petter Salsten på Jordal i går.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!