Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Petter har høy stjerne i Stabæk

- Petter kan forlate Stabæk med hevet hode - han har gjort jobben sin, sier Stabæk-formann Erik Loe etter at det ble klart at måljeger Petter Belsvik sa ja til treårskontrakt med Rosenborg.

- Petter Belsvik er en person jeg har stor respekt for. Han sier han har brukt lang tid på å ta avgjørelsen, og det tror jeg på. Nå har han bestemt seg for å spille for Rosenborg, men ingen her i klubben er sure på han, sier formann Loe.

Det har blitt hevdet at Stabæk krever 10 millioner kroner for å slippe Belsvik til Rosenborg før nyttår. Dette avvises av sportslig leder i Stabæk, Tom Schelvan:

- Det er ikke korrekt. Vi har sagt at det kommer til å koste oss 10 millioner kroner å hente inn en ny spiss for å erstatte Belsvik.

Ifølge Schelvan har ikke Stabæk snakket om noe beløp med Rosenborg:

- Foreløpig ser det ut til at Petter blir i Stabæk ut sesongen - vi har ikke hørt noe fra Rosenborg. Det er Rosenborg som får ta kontakt med oss, sier Schelvan.

POPLULÆR MANN: Stabæk Petter Belsvik.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media