KONSENTRASJON: Petter Northug konsentrerer seg under nattas poker-VM i Las Vegas. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
KONSENTRASJON: Petter Northug konsentrerer seg under nattas poker-VM i Las Vegas. Foto: Tormod Brenna / DagbladetVis mer

Petter har snart spilt poker i 12 timer

Henger med i poker-VM, kvittet seg med «Fossilman».

||| LAS VEGAS (Dagbladet): I løpet av natta har Petter Northug vært ganske langt nede i sjetonger, men har kommet sterkere etterhvert.

Han har nå nesten spilt seg opp til utgangspunktet på 30 000 sjetonger og alt tyder på at han kommer seg velberget gjennom første dag av turneringen.

Da har han sittet ved bordet i 12 timer.

Så langt har han blant annet kvittet seg med vinneren av poker-VM i 2004, Greg «Fossilman» Raymer. Petter var ikke fornøyd med å havne på bordet til den tidligere mesteren, men «Fossilman» røyk allerede etter halvannen time - utspilt av blant annet det norske skiesset.

Northug startet offensivt i går kveld og vant de to første pottene, men har siden spilt seg ned i sjetonger. Han har omlag 25 000 sjetonger før dagens siste runde som varer en time.

- Jeg fikk en litt dårlig start, og er litt ned, men føler meg komfortabel ved bordet. Nå blir det å spille fornuftig framover og jobbe seg opp igjen. Jeg ser fortsatt lyst på mulighetene, sa Petter i natt da han hadde en pause.

Poker-VM har 7000 deltakere og vinneren får åtte millioner dollar.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer etter at første dag i poker-VM er over.

KJÆRESTEN: Rachel Nordtømme er med til Las Vegas. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
KJÆRESTEN: Rachel Nordtømme er med til Las Vegas. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet Vis mer