Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Petter kjemper om pallplass i Rally Storbritannia

På tredjeplass etter første dag.

KJEMPER OM PALLPLASS: Petter Solberg kjemper om en pallplass i Rally Storbritannia - et rally han har vunnet fire ganger tidligere.Foto: SCANPIX/EPA/STR
KJEMPER OM PALLPLASS: Petter Solberg kjemper om en pallplass i Rally Storbritannia - et rally han har vunnet fire ganger tidligere.Foto: SCANPIX/EPA/STR Vis mer

||| Petter Solberg makter akkurat ikke å følge rivalene Sebastien Loeb og Mikko Hirvonens råkjør i kampen om VM-tittelen i Rally Storbritannia.
Femdobbelt verdensmester Loeb satte Hirvonen direkte under press og ledet med noen fattige sekunder gjennom hele fredagen. Petter Solberg ble kjørt av med 40,5 sekunder, men kniver om tredjeplassen med Daniel Sordo.
Bare lillebror Solberg og Sordo greide å holde noenlunde følge med de to kamphanene om VM-gullet.
— Jeg er veldig fornøyd med å være nummer tre etter en vanskelig dag. Men bilen blir stadig bedre, og vi er veldig nær dem som kjemper om VM-tittelen. Forbedrer vi bilen bare litt til nå, er det mulig å kjøre fra dem, sa Petter Solberg til WRC-radioen etter siste fartsprøve fredag.
Kniver om VM-tittelen
De to VM-duellantene Loeb og Hirvonen satte opp et råkjør fra start i sesongens siste og helt avgjørende VM-runde i rally. Kun ett poeng skiller de to i Hirvonens favor.
Den som slår den andre, blir verdensmester.
Henning Solberg er kjørt av med hele 2.51,1 minutter etter første dag, men holder sjetteplass. Mads Østberg måtte bryte første dag.
Rallyet avsluttes søndag ettermiddag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media