Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Petter kjører for pallen i Tyrkia

Tror ting kan snu.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for at problemene ser ut til å forfølge Petter Solberg og Subaru vil han kjøre for en topp-tre-plassering i helgens Rally Tyrkia.

For to år siden endte Solberg på tredjeplass i VM-rallyet i Tyrkia, mens han tok andreplassen i fjor. Men han innser at det blir vanskelig å ta nok et steg i årets Rally Tyrkia.

– Når det gjelder målsetningen, vil jeg gjerne si at jeg kjemper om seieren. Men ser man på den dårlige formen vi er i blir det veldig vanskelig. Så jeg sikter på pallen, sier Solberg til nettstedet Crash.net.

Nordmannen er helt nede på sjetteplass i VM-sammendraget, og venter fortatt på årets første seier.

– Rallyet i Tyrkia er veldig bra, og jeg liker fartsprøvene som normalt passer bilen og dekkene våre bra. Vi har holdt bra fart tidligere, og jeg skal iallfall gjøre mitt beste nå, sier han.

Selv om han er hele 89 poeng bak ledende Sébastien Loeb i sammendraget ser ikke Subaru-føreren helt mørkt på tilværelsen.

– Kanskje blir dette rallyet et av de bedre. Ting kan forandre seg veldig raskt i denne sporten, og jeg er sikker på at det snur en eller annen gang for oss.

(ANB)

HÅPER PÅ PALLEN: Petter Solberg ser ikke bort fra at han kan hevde seg i toppen i Rally Tyrkia. Her under rallyet på Kypros. Foto: Scanpix/Epa
HÅPER PÅ PALLEN: Petter Solberg ser ikke bort fra at han kan hevde seg i toppen i Rally Tyrkia. Her under rallyet på Kypros. Foto: Scanpix/Epa Vis mer