Petter mangler 10 millioner

Må leie bil til rally-VM.

MANGLER SPONSORER: Petter Solberg stiller til start i VM, men innrømmer at han gjerne skulle kjøpt bilen han skal delta med. Foto: AFP/JOSEP LAGO
MANGLER SPONSORER: Petter Solberg stiller til start i VM, men innrømmer at han gjerne skulle kjøpt bilen han skal delta med. Foto: AFP/JOSEP LAGO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Anslagsvis 10 millioner kroner mangler i Petter Solbergs (36) budsjett for å gjennomføre full sesong i rally-VM.

15 dager før VM-starten i Sverige, bekrefter Solberg overfor NTB at han fortsatt mangler 30 prosent av pengene som skal til for å kjempe om VM-tittelen i 2011.

- Jeg jobber døgnet rundt for å få alt på plass og er i dialog med flere aktuelle sponsorer. Fortsatt er det ledige sponsorplasser på panseret, bakskjermen og foran på capsen min, sier Petter Solberg.

Forrige sesong hadde Solberg et budsjett på over 30 millioner kroner. Det er grunn til å tro at beløpet er større i år.

I månedsvis har verdensmesteren fra 2003 kjempet for å få tilgang til det beste utstyret i en sesong der nye biler skal innføres. Omsider er en avtale med Citroën på plass.

- Jeg skal drifte eget team, men leie bil av Citroën. Det blir litt dyrere enn å kjøpe, men det er eneste alternativ. Jeg har sagt ja til avtalen, men ikke skrevet under på noe ennå. Først må jeg ha budsjettet i havn.

Avtalen om å få bruke en av Citroëns nye DS 3 WRC-modeller har sittet lengre enn langt inne for den franske bilprodusenten, som ønsker seg regjerende mester Sebastien Loeb og unggutten Sebastien Ogier på toppen av seierspallen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer