Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Petter mister resten av NM

Fortsatt forkjølet.

SETTES IKKE TILBAKE:: Landslagslege Hans Petter Stokke avskriver resten av mesterskapet i Steinkjer for Nortug, men tror ikke det spiller noen rolle for VM. MMS-foto: SIGVE KVAMME
SETTES IKKE TILBAKE:: Landslagslege Hans Petter Stokke avskriver resten av mesterskapet i Steinkjer for Nortug, men tror ikke det spiller noen rolle for VM. MMS-foto: SIGVE KVAMME Vis mer

(Dagbladet): Petter Nortug lå hjemme i sofaen i går, han sto over treningsøkta på grunn av en forkjølelse og ble strøket fra listene på dagens sprintrenn.

Ingenting tyder på at at OL-kongen er blitt friskere - og dermed ryker resten av NM på Steinkjer.

- Petter har nok sovet fram til nå, jeg har ikke fått tak i ham i dag. Jeg vet ikke mer enn i går, men snakket med ham i går og da var han fortsatt forkjølet, sier landslagslege Hans Petter Stokke til Dagbladet.

Og da er konklusjonen klar:

- Det er nærmest usannsynlig at Petter går NM, da må han bli bra og mer enn bra i dag, sier Stokke og peker ut mot barn og unge i publikum.

- Det er synd for alle, spesielt de her.

Nå handler alt om å få Northug i slag til VM i Kollen i februar.

- Det tar gjerne to-tre dager før man vet hvilken retning en forkjøelse tar, om den tar mye tid eller lite. Erfaringsmessig tar en forkjølelse en uke.

- Blir Petter satt mye tilbake?
- Jeg tror ikke Petter blir satt mye tilbake, han får noen dager hvile på seg. Så blir han helt frisk før han drar til høyden mandag. Men da skal han være helt frisk.

SOVER: Petter Northug må bli mer enn frisk i dag, dersom han skulle vært aktuell for NM. Foto: Erik Johansen / Scanpix
SOVER: Petter Northug må bli mer enn frisk i dag, dersom han skulle vært aktuell for NM. Foto: Erik Johansen / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media