Petter møter Skiforbundet i helga

Møtetidspunkt avtalt.

MOT LØSNING? Petter Northug skal møte Skiforbundet en av de første dagene. Det kan bety en løsning på konflikten. Foto: Thomas Rasmus Skaug.
MOT LØSNING? Petter Northug skal møte Skiforbundet en av de første dagene. Det kan bety en løsning på konflikten. Foto: Thomas Rasmus Skaug. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petter Northug har omsider svart på Skiforbundet invitasjon om et møte vedrørende langrennsframtida hans.

- Møtet vil finne sted en av de første dagene. Jeg ønsker ikke å si noe om sted eller tidspunkt, bekrefter informasjonssjef Espen Graff i NSF overfor Dagbladet.

- Etter ønske fra Petter Northug og hans team vil vi ikke gå ut med tid og sted for møtet, men vi kommer med mer info etter at gjennomført, sier Graff til Dagbladet.

Fra Skiforbundet vil president Erik Røste, generalsekretær Stein Opsal og formann i langrennskomiteen, Torbjørn Skogstad stille.

Hvem Petter Northug tar med seg for å diskutere kommende vinters eventuelle landslagsavtale, er ikke kjent. Men ventelig vil manager Are Sørum Langås stille på møtet. Representanter fra Coop har vært med på tilsvarende møter tidsligere i sommer, men Dagbladet er ikke kjent med om Petters personlige sponsor vil stille denne gang.

Ble utestengt Både Petter Northug og Norges Skiforbund har et felles ønske om at Northug skal gå verdenscup for Norge til vinteren. De er derimot langt fra enige om rammene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.