Petter ned én plass i Rally Polen

Ett sekund foran Henning.

FALT EN PLASSERING: Petter Solber holder fremdeles storebror Henning bak seg, men falt en plassering på andre dag av Rally Polen. Foto: EPA/STR
FALT EN PLASSERING: Petter Solber holder fremdeles storebror Henning bak seg, men falt en plassering på andre dag av Rally Polen. Foto: EPA/STR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Bare 1,3 sekunder skiller rallybrødrene Petter og Henning Solberg foran avslutningsetappen i Rally Polen søndag.Petter Solberg tapte en plassering og holder femteplassen etter to etapper. Storebror Henning følger på plassen bak, men begge har muligheter til å avansere ytterligere.

Den finske Ford-føreren Mikko Hirvonen ligger an til å ta sin annen strake rundeseier og overta VM-føringen fra Sebastien Loeb. Han er imidlertid bare 12 sekunder foran lagkameraten Jari Matti Latvala når fem fartsprøver gjenstår i grusrallyet. Spanske Dani Sordo holder en sikker tredjeplass 38,5 sekunder bak.

Grusrallyet i Polen har vist seg som et svært raskt rally. Førerne satser maksimalt og holder «flatt jern».

Klampen i bånn— Denne ettermiddagen har bare vært helt utrolig. Det er lenge siden vi har kunnet kjøre med klampen i bånn. Det har vært en bra dag til tross for at jeg ikke hadde ventet at det skulle være så tøff kamp om seieren, sa Hirvonen til wrc.com.

Petter Solberg i sin lånte Citroën Xsara startet dagen på fjerdeplass, men måtte se franske Sebastien Ogier passere seg på resultatlisten. 7,4 sekunder skiller de to.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer