Petter Nome med Vålerenga-bok

Nok en sportsbok er lansert: «Vi er Vål'enga» heter verket som blant annet er skrevet av Petter Nome. Vålerenga-supporteren og tv-kjendisen frykter ikke at verket vil drukne i havet av sportsbøker som er kommet den siste tiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bjørn Dæhlie, Erik Thorstvedt, Anja Andersen, Egil Drillo Olsen... Julegavetilbudene for den sportsinteresserte Ola Nordmann er større enn noen gang. Men Petter Nome tror ikke hans Vålerenga-verk vil gå i glemmeboka:

- Jeg tror boka ville selge seg selv. Såpass mange er etter hvert blitt svært opptatt av denne klubben, sier han til NTB.

Randen av konkurs

Nome har gått med bokideen siden han som Vålerenga-beboer ble med for å hjelpe klubben i en vanskelig periode for snart tre år siden. Da sto klubben på randen av konkurs og med trusler om å miste profflisensen. En storstilt kronerulling reddet klubben fra degradering til 8. divisjon.

Typisk Vål'enga

- Det startet i en periode preget av mye rot og dårlig økonomi. Men mye er forandret siden den gang. Økonomien er bedret og nå er det mange millioner kroner på bok. Denne sesongen har vært en jubelsesong uten like. Men den inneholder også Wormdal- og Davidsen-sakene, to typiske «Vålerenga»-saker. Det er det som gjør klubben så spesiell, sier Nome.

Som medforfattere har Nome hatt med seg Rune Andersen og Dag H. Bredesen. Andersen har tatt seg av det klubbhistoriske, mens Bredesen har holdt orden på den rikholdige klubbstatistikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer