Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Coronaviruset: Ski-NM del to avlyst

Petter Northug avlyser

Petter Northug tar samfunnsansvar og avlyser egen skifest. Også ski-NM del 2 avlyses.

Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Petter Northug avlyser egen skifest - i tråd med Helsedirektoratets direktiver knyttet til coronaviruset.

- Vi ønsker å bidra til å begrense smitten av koronaviruset. Helsedirektoratet har gitt sine direktiver, som vi selvfølgelig velger å lytte til. Derfor avlyser vi Red Bull Janteloppet. Vi vil starte planleggingen allerede nå for å gjøre neste utgave enda bedre, sier Petter Northug.

Ski-NM del 2 på Lillehammer 25-29. mars er også avlyst, skriver Norges Idrettsforbund i en pressemelding.

Norges Skiforbund vil bidra til å hindre spredning av coronaviruset og lette belastningen for lokale helsemyndigheter. Alle grenene i Skiforbundet blir berørt av dette da langrenn, hopp, kombinert, alpint, telemark, freeski og randonee var en del av NM-programmet.

All toppfotballaktivitet stoppes også - i første omgang til 15. april 2020, skriver Norges Fotballforbund i en pressemelding.

Dette innebærer at alle planlagte kamper i Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, NM-kamper og treningskamper utsettes til etter 15. april. Treningskamper vil ikke bli spilt fra og med 13. mars.

Hele Norges coronakart