Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Petter Northug går ikke i Nove Mesto

Sparer seg til tour i Canada.

HVILER: Petter Northug har gitt opp kampen om verdenscupen og har trukket seg fra helgens renn i tsjekkiske Nove Mesto, melder Adresseavisen.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
HVILER: Petter Northug har gitt opp kampen om verdenscupen og har trukket seg fra helgens renn i tsjekkiske Nove Mesto, melder Adresseavisen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Petter Northug har gitt opp kampen om verdenscupen og har trukket seg fra helgens renn i tsjekkiske Nove Mesto, melder Adresseavisen.

Det var tidligere uken snakk om at Northug ville gå i Nove Mesto, fordi verdenscuplederen Martin Johnsrud Sundby ikke skulle få et for stort forsprang i verdenscupen.

Det skiller over 600 poeng mellom de to.

Nå har skistjernen snudd. Det blir bekreftet av både Northugs trener Stig Rune Kveen og landslagstrener Trond Nystad. Han velger å stå over rennene for å være best mulig rustet til touren i Canada.

- Northug har trent veldig bra etter at han kom hjem fra sørlige strøk. Derfor synes jeg det høres ut som en bra plan. Det er greit å få lagt inn en treningsperiode nå, sier Nystad.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media