ENIG: Petter Northug og Nye Høyder har kommer til enighet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ENIG: Petter Northug og Nye Høyder har kommer til enighet. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Petter Northug slipper rettssak neste uke

Enig med Nye Høyder.

(Dagbladet): Etter ni timer med forhandlinger kom Nye Høyder og Petter Northug omsider til enighet, skriver Aftenposten.

Konflikten handlet om at Northug ikke fullførte sin treårige avtale med Nye Høyder, men brøt ut etter bare ett år. Årsaken til det var et absolutt krav fra Coop.

Nye Høyder svarte dermed med å stevne langrennsesset og kreve rundt to millioner kroner i erstatning. Northug responderte dernest med å gå til motsøksmål mot Nye Høyder.

Nå er de altså kommet til enighet etter ni timer med forhandlinger.

Klokken viste 18 da advokatene Morten Brandhaug, som representerer Nye Høyder, og Marius Egeberg og Ola Haugen, som representerer Petter Northug, kom ut av rettssalen i Trondheim.

Da forfektet de det positive budskapet om at de er kommet til enighet.

Det betyr at Northug, som ikke gjorde tilgjengelig for pressen da var i rettslokalet i dag, unngår en rettssak neste uke.

- Det vi har å si er at partene har kommet frem til en omforent løsning, som man er enig om å bevare taushet omkring til dere, sier Brandhaug til adressa.no.

- Partene er etter denne dagen tilfreds med å ha kommet frem til en løsning som gjør at en kan legge saken bak seg. Nå er saken ferdig avsluttet, legger Brandhaug til.