Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Petter Northug tilbake i høyden for første gang etter smellen

Reiste til Sveits i dag.

OPP I HØYDEN: Petter Northug reiste til Sveits i dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
OPP I HØYDEN: Petter Northug reiste til Sveits i dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Petter Northug reiste i dag til Sveits for å forberede seg til konkurranser i høyden, etter eget ønske, skriver Norges Skiforbund i en pressemelding.

- Lette, korte turer og styrketrening har vært fokus den siste tiden, sier trener Stig Rune Kveen som reiste sammen med Petter til høydeoppholdet i går.

Landslagstrener Menn Elite Allround Tor Arne Hetland er glad for at det er progresjon i treningen.

- Jeg håper Petter raskt kommer i god nok form. Da vil han få mulighet til å gjennomføre noen skirenn før vi reiser til VM i Finland, sier Hetland.

Ski-VM i Lahti, som uansett er hovedmålet for sesongen, starter torsdag 23. februar 2017 med sprint hvor Petter er kvalifisert. Han er også allerede kvalifisert til å gå 5-mila som går på VMs siste dag, søndag 5. mars 2017.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling