Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Petter Northug tok revansj på lillebror

Nektet å godta nederlag.

VINNERSKALLE: Petter Northug liker dårlig å bli slått, særlig når det er lillebror som slår ham. Her jubler han etter å ha fått sin revansj i dag, etter det ydmykende nederlaget i bakkeløpet «Mosviksenderen Opp». Foto: merakertiltopps.com
VINNERSKALLE: Petter Northug liker dårlig å bli slått, særlig når det er lillebror som slår ham. Her jubler han etter å ha fått sin revansj i dag, etter det ydmykende nederlaget i bakkeløpet «Mosviksenderen Opp». Foto: merakertiltopps.com Vis mer

|||(Dagbladet.no): Petter Northug (23) er en konkurransemann. Alltid.

Det gjelder også innad i familien. I dag møttes Petter og lillebror Tomas Northug (19) til en rulleskiduell, skriver bloggen merakertiltopps.com.

Trippelverdensmesteren fra Liberec var svært revansjesugen etter et tap mot juniorløperen i bakkeløpet «Mosviksenderen Opp» søndag, der vinneren av de to fikk 5000 kroner.

Som Dagbladet skrev i går fikk Tomas tilbud om kvitt eller dobbelt-veddemål, det vil si 20 000 kroner, hvis han klarte å forsvare ledelsen på 65 sekunder fra løpingen.

Det takket minstemann nei til, og det viste seg å være lurt.

Petter viste hvem som er eldst i langrennsfamilien og knuste sin yngre bror over 12 km på ski med hjul i dag. Avstanden mellom brødrene endte på 1,15 minutter, totalt klart i favør av Petter.

- Jeg kjente at det var et helt annet svar fra kroppen nå, sier Petter til bloggen.

Ved forrige duell hadde han nettopp kommet hjem fra et tøft treningsopphold. Dessuten visste lillebror at oppladningen var perfekt for det norske OL-håpet. Tomas prøvde å henge med, men ble hardt straffet.

- Jeg skjønte at dette skulle bli meget vanskelig ettersom brorsan var på Midtiklumpen igår. Han bruker å bli råsterk dagen etter slike turer, sier Tomas til nettstedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling