Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Petter Northugs bil involvert i utforkjøring

Skistjernen i dialog med politiet. Mistanke om promillekjøring.

 STORE SKADER:  Politiet undersøker Petter Northugs Audi etter den kraftige kollisjonen på Byåsen klokka 05.35 søndag morgen. Foto: Henrik Sundgård/nyhetstips.no
STORE SKADER: Politiet undersøker Petter Northugs Audi etter den kraftige kollisjonen på Byåsen klokka 05.35 søndag morgen. Foto: Henrik Sundgård/nyhetstips.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Petter Northugs bil har vært involvert i en bilulykke i Trondheim i natt.

- Jeg kan bekrefte at bilen til Petter Northug har vært involvert i en ulykke. Petter er nå i dialog i politiet med å få fakta på bordet, sier skistjernens manager Are Langås til Dagbladet.

- Videre kan jeg si at Petter er i en dialog med politiet, men det er alt jeg har å si om denne saken, sier Langås.

Han vil ikke bekrefte om Northug har vært med i bilen - verken som sjåfør eller passasjer.

Utforkjøring Politiet fikk melding om en utforkjøring i Byåsen 05.35 søndag morgen, manager Are Langås bekrefter overfor Adressa at det er den aktuelle ulykken.

Audien til Petter Northug skal ifølge Adressa ha kjørt over ei rundkjøring, før den meide ned flere trafikkskilt og endte i autovernet.

- Begge mennene er i 20-årene. Passasjeren er til undersøkelser på sykehuset. Skadeomfanget er ukjent. Når det er snakk om høy fart gjør vi alltid grundige undersøkelser, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.

Forlot ulykkesstedet Skadeomfanget er foreløpig ukjent. En av mennene hadde forlatt ulykkesstedet da nødetatene kom fram.

 ULYKKESSTEDET:  Petter Northugs bil skal ifølge politiet ha kjørt over en rundkjøring og meiet ned flere trafikkskilt før den stanset i autovernet. - Greie kjørehold forklarer ikke ulykken, sier politiets innsatsleder til Adresseavisen. Foto: Henrik Sundgård, Nyhetstips.no.
ULYKKESSTEDET: Petter Northugs bil skal ifølge politiet ha kjørt over en rundkjøring og meiet ned flere trafikkskilt før den stanset i autovernet. - Greie kjørehold forklarer ikke ulykken, sier politiets innsatsleder til Adresseavisen. Foto: Henrik Sundgård, Nyhetstips.no. Vis mer

- Vi søkte etter ham med hundeekvipasje, og mannen ble funnet på sin bopel. Vi mistenker at det kan ha vært promillekjøring, og det blir tatt blodprøver av begge, sier Lægdheim.

Det meldes om greie kjøreforhold på stedet, og innsatslederen mener at forholdene ikke forklarer ulykken.

Ulykken skjedde i General Bangs veg i Trondheim. Det skal være 40-sone på stedet.

SNAKKER MED POLITIET: Petter Northug. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SNAKKER MED POLITIET: Petter Northug. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!