Petter på tomgang

Petter Solberg forteller om problemer før Rally Finland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Heisann folkens! Alt er ikke som det skal nå. Mandag pådro jeg meg en forkjølelse. Mange andre i teamet har vært rammet, så det er nok «noe som går». Jeg føler meg litt slakk, svetter mye og har vondt i halsen. For to dager siden var jeg så sår i halsen at jeg spyttet blod. Det går nok over, og jeg håper jeg blir helt bra igjen før rallyet starter.

JEG ER STRESSA.

Og det er første gangen før et løp. Sist fredag og lørdag testet vi bilen, og ingenting fungerte. Vi hadde både en set-up-test, dekktest og utviklingstest. Det ble for mye på en gang. Vi hadde så mye problemer. Siden det har jeg tenkt jævlig mye. Jeg har sittet på hotellrommet med papirer, og «gjort om bilen» gang på gang. Tenkt på «set-up» hele tida siden testene.

Jeg kjører for å vinne. Derfor må ting være 100 prosent. Hadde jeg vært fornøyd med 3. plass, så hadde bilen vært god nok, den.

FINLAND ER IKKE STEDET

å være stressa. Dette løpet er spesielt. Dette har kun med huet å gjøre. Her er det «flat out» hele veien (full gass. red.anm.). Dette er langt over virkeligheten. Vi hopper nesten 70 meter med bilen, så skal vi lande inn i neste sving. Så er det kanskje et hopp rett inn i neste sving igjen. Så en skal ha litt baller her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer