Petter på trenerjakt

Er du både massør, fysioterapeut, sjåfør og materialforvalter? Da er du ønsket som Petter Solbergs nye trener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LABOREL (Dagbladet): Etter første VM-rally i Monte Carlo (23.- 25. januar) bytter østerrikeren Achim Hofstadten jobb. Dermed blir Petter Solberg (29) trenerløs.

- Det viktigste for meg er ikke at den nye treneren er best på alt han gjør. Men personen må ha lidenskap for jobben. Her blir det ingen kjære mor. Han må gjøre alt fra massasje til å hente og vaske kjøredressen min og til å være sjåfør, sier Petter Solberg til Dagbladet.

I går var andre dag av testkjøringen i Sør-Frankrike. Her prøver førere, mekanikere, ingeniører og dekkspesialister ut diverse dekktyper og optimaliserer løpsbilen før VM-premieren. Økta var lagt til landsbyen Laborel nord i Provence, cirka 140 km sør for den gamle OL-byen Grenoble.

Utrent

Mandag denne uka tok Petter Solberg sin aller første joggetur siden han ble verdensmester i Wales i begynnelsen av november. På sin vei til tittelen var en av suksessfaktorene nettopp den gode fysiske formen. 29-åringen skal etter planen trene hver dag. Ikke enkelt med 235 dager i bil i året. Enda verre når en er sjuk, og halve verdens medier og dusinvis av sponsorer vil ha en bit av deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer