Petter Solberg leder i Mexico

- Veldig bra og veldig morsomt med en slik start.

KJEMPESTART: Petter Solberg har fått en kjempestart på Rally Mexico, og leder rallyet sammenlagt etter fire fartsprøver.Foto: Tony Welam
KJEMPESTART: Petter Solberg har fått en kjempestart på Rally Mexico, og leder rallyet sammenlagt etter fire fartsprøver.Foto: Tony Welam Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Det begynner å bli en god stund siden Petter Solberg tok sin hittil siste rundeseier i rally-VM i Wales høsten 2005.

Selv om bare ni av 22 fartsprøver er unnagjort av Rally Mexico, er det lenge siden verdensmesteren fra 2003 har vært i en bedre posisjon til å gjøre slutt på seierstørken enn det han er nå.Solberg lar seg på ingen måte stresse av at han vant fem av de ni første fartsprøvene og koblet et grep om ledelsen foran franskmennene Sebastien Ogier og Sebastien Loeb etter endt kjøring fredag.- Her er det ingen taktikk. Det har jeg ingen grunn til, vet dere. Jeg er her for å kjøre bil, og det så raskt som mulig. Vi får se på resultatene etter siste dag. Så enkelt er det, sa Solberg til wrc.com etter den sjuende fartsprøven.

Spydeberg-ekspressen vant forøvrig Rally Mexico i 2005. Utnyttet gunstig startposisjonNordmannen utnyttet en gunstig startposisjon på best mulig måte da han vant de tre første fartsprøvene fredag. Fra femteposisjon kunne Solberg dra fordel av at bilene foran hadde feid veiene for løs grus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer