Petter sponser fetter

Petter Solberg er for lengst etablert i WRC-sirkuset, men i Rally Finnskog denne helga sponser han fetter Frode Solberg.

Petter selv, som er VM-kjører for den japanske bilfabrikken Subaru, vant Rally Finnskog for fire år siden. Han er selvsagt ikke med i år, men det er hans fortjeneste at fetter Frode kan starte.

- Det er artig å prøve seg som sponsor også, sier Petter, som har vært opptatt med testkjøring i Spania denne uken. Kanskje kommer han en tur innom Rally Finnskog for å følge både broren Henning og flere familiemedlemmer i det norske rallyet.

- Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten gode hjelpere opp gjennom årene. Derfor er det fint å kunne gi litt tilbake, sier Petter Solberg.

Fetter Frode stiller i klassen som heter Volvo Original, og er en av tre fra Solberg-familien i Østfold som stiller i Rally Finnskog.

Petters bror Henning Solberg er storfavoritt til å vinne Rally Finnskog i år. Frode Solberg stiller, som nevnt, i Volvo Original-klassen, mens Truls Solberg med kartleser og fetter Lars-Petter Solberg stiller i Nissan Rally Cup.

(NTB)