TIL MOLDE: Petter Strand, her for Sogndal mot Viking i 2014, er klar for Solskjærs Molde. Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
TIL MOLDE: Petter Strand, her for Sogndal mot Viking i 2014, er klar for Solskjærs Molde. Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer

Petter Strand klar for Molde

Hjalp Sogndal til opprykk i fjor.

Petter Strand (21) har bestått den medisinske testen og er klar for Molde. U21-landslagsspilleren har de to siste årene spilt for Sogndal.

Strand har bakgrunn fra Tertnes og Fyllingsdalen. Han spilte for Sogndal i eliteserien i 2014 og hjalp laget til opprykk fra 1. divisjon i fjor. Han kjenner flere av Molde-spillerne fra U21-landslaget.

- Molde er en av de største og beste klubbene i Norge. Alt her er veldig profesjonelt, og jeg har tro på at jeg kan utvikle meg mye som fotballspiller her, sier Strand i en pressemelding fra klubben.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær er glad for å ha sikret seg den anvendelige spilleren.

- Han er en ung, ambisiøs og energisk fotballspiller med fart og teknikk. Han kan bekle alle roller på høyrekanten, både back, indreløper og ving. Han har en ekstrem frekvens og en veldig god dødball- og innleggsfot, sier Solskjær.

Strand pådro seg en ankelskade tidligere i år, men er på god vei tilbake.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram