Petter tok grep

En omsvermet Petter Solberg lanserte sin nye bil og sin nye sponsoravtale i natt.

LEON (Dagbladet.no): Med 15 veldreide Corona-jenter svermende rundt den norske rally-verdensmesteren, ville den mexicanske ølprodusenten fortelle verden at de er Subarus nye sponsor på VM-runden i Rally.

Ølgiganten satser titalls millioner kroner på Solbergs team, og er også hovedsponsor for rally Mexico som starter i kveld.

- Bare sjåfør

- Det er sikkert noen som vil kritisere meg for å bære sponsormerker for øl. Men jeg håper de fleste forstår at jeg ikke kan styre dette. I Subaru har jeg ingenting å si når det gjelder hvilke sponsorer som er med. Jeg er sjåfør, og bare det, sier Solberg til Dagbladet.no.

Nordmannen er enormt populær i Mexico, og hvinefaktoren steg hundre prosent i desibel da en av ictene fikk med seg Solberg på et rungende «Viva Mexico». Mer skal det ikke til å imponere damene så lenge man er verdensmester i rally.

Bråkete bakdel

Solbergs splitter nye bil kom bokstavlig talt i skyggen under lanseringsfesten i natt. Selv da han egentlig skulle posere på panseret til nydoningen, samlet de blitzkåte damene seg rundt ham.

- Folkens, er ikke bilen min fin, smalt det ironisk fra Solberg.

Men han greide å rive seg løs for å starte vidunderet til slutt. Og da avslørte det seg en uvanlig høy brumming fra bilens bakpart.

- Den lager vanvittig mye lyd. Mye, mye mer enn den forrige som nesten var stille. Jeg liker at det bråker litt. Det er en ny design på eksospotta som gjør det. Nå hører publikum når jeg kommer kjørende i alle fall, ler Solberg.

RALLY-SIRKUS: Petter Solberg var omsvermet av Corona-jenter i natt.
KLAR:/b> Petter er klar for Rally Mexico.