Petter utsetter bilvalget enda en dag

- Vil kontakte begge teamene i natt.

TRENGER ENDA EN NATT: Petter Solberg skulle bestemt seg for ny bil i går, utsatte det til i dag, og har nå fått siste frist i morgen. Her fra testen av Ford Focus i går. Det står mellom den eller Citroën C4.Foto: Per-Espen Løkenhagen, Scanpix
TRENGER ENDA EN NATT: Petter Solberg skulle bestemt seg for ny bil i går, utsatte det til i dag, og har nå fått siste frist i morgen. Her fra testen av Ford Focus i går. Det står mellom den eller Citroën C4.Foto: Per-Espen Løkenhagen, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Halvannet døgn på overtid kommer Petter Solberg (34) til å avgjøre hvilken bil han skal fullføre rallysesongen med.

Siste frist var egentlig i går kveld, men den norske rallystjernen har fått utsatt fristen til å melde seg på Rally Spania neste måned.

Valget mellom Citroën C4 (noe modernisert 2008-modell) og Ford Focus (fullspekket 2009-modell) for sesongens to siste VM-runder ble langt vanskeligere enn han hadde tenkt seg på forhånd.

- I natt vil jeg kontakte begge fabrikkteamene for en siste prat før jeg endelig bestemmer meg. Jeg har fått utsatt fristen til fredag formiddag, sier Petter Solberg til NTB.

For to uker siden testet den tidligere verdensmesteren C4-modellen, og onsdag sto Focus for tur. Etter ett døgn med nitid tankearbeid og rådføring fram og tilbake, ga Petter Solberg opp også torsdag å ta noen endelig avgjørelse.

- Det handler ikke bare om å vinne løp igjen. Avgjørelsen blir førende for valg jeg skal ta for hele neste sesong også. I ytterste fall kan valget jeg gjør ødelegge årets mesterskap for ett av merkene, forteller Solberg.

Sebastien Loeb er blitt tidenes mestvinnende fører med Citroën de siste fem årene. Loeb har vunnet fem VM-runder med C4 denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer