Petter vil spille flanke

SOUTHAMPTON (Dagbladet): Southampton- Sheffield Wednesday 2- 3. Petter Rudi opplever glade dager i Wednesday. Laget var «helt borte» da han kom, og i går fikk de sin tredje seier. - Jeg er i kjempeform, og opplever faktisk at jeg trives suverent flanken, sier Petter til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Beskjeden går rett hjem til Egil Olsen. For nå har Petter gitt opp kampen om Kjetil Rekdals plass sentralt på midtbanen. I VM vil Petter Rudi spille der han er best: På flanken.

Petter har lenge trodd at midten er rett plass for hans fotballferdigheter på Drillos. Nå spiller moldenseren suverent på kanten. Og der vil han bli.

- Jeg får tid og rom, og jeg blir sentral i spilleoppbyggingen. Det spiller ingen rolle for meg om jeg er på høyre eller venstre flanke på midtbanen, sier Petter.

I går var Petter Rudi virkelig god. I 1. omgang var han kanskje banens beste spiller. Han tok seg en liten pause da Southampton gikk opp i ledelsen, før han kom voldsomt tilbake mot slutten av kampen.

- Han var ikke akkurat dårlig, han høye der framme, smiler og ler «Big Ron» Atkinson og tenker på Petter.

Og den karismatiske manageren får ros i retur av en opplagt og positiv Petter Rudi:

- Den beste manageren jeg har hatt. Han er utrolig flink til å motivere spillerne, og det er deilig å oppleve medgang, sier moldenseren.

Planleggeren

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer