Petters hilsen til Skiforbundet: «Fuck'em, fuck'em all»

Fortsatt bitter på OL-vrakingen.

UFORSONLIG: Petter Northug sendte bildet fra Toy Story på sms da Dagbladet spurte om Norges skiforbund noensinne kan rette opp i uretten han følte ved OL-vrakingen i 2006. Foto: NTB Scanpix
UFORSONLIG: Petter Northug sendte bildet fra Toy Story på sms da Dagbladet spurte om Norges skiforbund noensinne kan rette opp i uretten han følte ved OL-vrakingen i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Fuck'em, Fuck 'em all», svarer Northug på sms i dag da Dagbladet spør om skiforbundet noensinne kan rette opp uretten fra 2006, da han ble vraket fra langrennstroppen til Torino.

Teksten ligger oppå et bilde fra filmen «Toy Story», og understreker smerten Northug fortsatt kjenner på overfor Norges skiforbund.

Dét er toner som ikke akkurat bærer bud om at Northug kommer til å bøye av for Skiforbundets krav om helt og holdent godta å undertegne representasjonskontrakten han er pålagt å ha, for å kunne konkurrere i verdenscupen og Falun-VM denne sesongen.Northugs manager, Are Sørum Langås, avdramatiserer sms-en overfor Dagbladet.

- Tekst i et tegneseriebilde er selvfølgelig humoristisk ment, skriver Langås i en sms til Dagbladet.

Møtes om noen dager    Skiforbundets krav er at kontrakten undertegnes innen 1. november, og det innebærer i så fall at Northugs hovedsponsor, Coop, ikke kan benytte seg av Northug i kommersielt øyemed fra november til april i VM-året.

I fjor, da Northug hadde friplass til alle verdenscuprennene, forhandlet han seg fram til en avtale der han i to perioder i løpet av sesongen kunne profilere Coop. Det er altså noe av det samme Team Northug ønsker å oppnå i år, men fordi Northug har takket nei til landslagsplass krever altså Skiforbundet at han binder seg til representasjonsavtalen hele sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer