Petters mareritt forsetter

LONDON (Dagbladet): West Ham- Sheffield Wednesday 4- 3. Petter Rudis mareritt bare fortsetter. Han scoret riktignok, men hva hjelper det når laget slipper inn fire mål, får en utvist og spiller med en krøllete Pressman bakerst. - Det er sånn det er for et lag i bunnen, et forbanna helvete, sier Petter Rudi til Dagbladet.

Og Petter med vondt kne fortsetter:

- Her er stemningen ganske deppa må jeg si. Vi er jo så forbanna uheldige også. Vi skulle ha hatt med oss poeng fra denne kampen, vi lager tre mål på bortebane. Helvete, det er klart vi er skuffa.

Ville byttes ut

Rudi om 113-prosentsjansen etter fire minutter.

- Det var nok mye min skyld at det ikke ble mål. Jeg så keeperen deres kom ut, og jeg trakk meg litt, men likevel traff han meg noe jævli hardt i kneet. Jeg skulle absolutt ikke ha spilt videre, men det måtte jeg. Jeg prøvde å bli bytta ut minst 15 ganger, men det gikk ikke før det var ni minutter igjen.

- Det var ganske frustrerende fordi jeg kunne verken gjøre noe rykk eller vende skikkelig. Jeg ville ut i pausen, men fikk ikke lov.

Straffedusteri

Petters mål etter 38 minutter:

- Der og da var jeg glad jeg hadde fortsatt å spille videre. Det var et bra mål, men når vi ble liggende under var jeg ikke mannen som kunne bidra med mye for å jakte på en utlikning. Jeg prøvde å unngå mest mulig nærkontakt. Det sier seg sjøl at det ikke er bra.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rudi om utvisning og straffe:

- Verken straffesparket vi fikk mot oss eller utvisningen av Sonner var riktig idømt. Men, sånn er det med et bunnlag. Absolutt alt går imot oss. Og han som sto bakerst hos oss var heller ikke spesielt heldig.

Tenker ikke Semb

Petter om landslagsplass:

- Det tenker jeg ikke noe på, det er bare dumt. Det viktigste for meg er å spille bra for Wednesday, og jeg syns det går bedre og bedre. I de siste kampene har vi faktisk spilt brukbart sjøl om vi ikke vinner, det var verre for noen uker siden da vi ikke var med i det hele tatt.

Rudi om det vonde kneet og lagmoralen:

- Jeg håper det ikke er så ille, men det var fælt under hele kampen. Jeg skal til legesjekk mandag (i dag) og så får vi håpe det ikke er så alvorlig. Vi er deppa nå på bussen hjem, men tonen i laget er bra. Vi legger det raskt bak oss. Vi graver oss ikke ned, det skal løsne snart.

Det må og bør det for Sheffield Wednesday. Etter 15 kamper står de med seks (6) poeng. Kanskje manager Wilson bør be FA om å spille bare midtukekamper.

«Helvete, det er klart vi er skuffa.»Petter RudiI ENGLAND

PETTER USMART: Her kunne Petter Rudi sendt Sheffield i ledelse, men skuddet fra fem meter gikk utafor.