Petters sanne ansikt

PETTER SOLBERG (29) vant Folkets idrettspris i fjor - etter én VM-runde-seier i rally. Det blir spennende å se hvor mange stemmer han får i år, etter fire rundeseirer og VM-tittelen sammenlagt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Selv den firedobbelte olympiske mesteren Ole Einar Bjørndalen nådde ikke opp i konkurransen med Rally-Petter i fjor. Så en kan saktens spørre seg: Hva er det med Solberg som gjør at han står så høyt i kurs hos alle nordmenn? Mannen i den blå Subaruen er like godt likt av fnisete tenåringsjenter som bestemødre på Vinstra. Det er noe mer rundt Petter. De som har sett de rørende jubelscenene i målområdet etter at Solberg sikret seg VM-tittelen i Wales 9. november, glemmer det sikkert aldri. Det var et slikt øyeblikk vi ser altfor sjelden: at folk våger å leve ut all sin lykke.

Gikk bananas For vi snakker ikke om et par beskjedne smil og noen høflige nikk. Jeg tror det er riktig å si at Petter Solberg i pur seiersglede gikk bananas! Og jeg er redd for at en gjenfortelling av showet ikke vil yte mesteren rettferdighet. Det vil dessuten kreve for stor plass. Jeg må simpelthen vise til TV-bildene. Men det var en sånn idrettsglede undertegnede aldri har sett maken til. Og etter å ha sett det er det ingen som kan komme og si at mangemillionæren fra Spydeberg kjører bil for pengenes skyld. Penger gjør deg ikke glad. Tar jeg ikke feil, sanker Solberg flere tusen stemmer i Folkets idrettspris bare på det nevnte showet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer