Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pettersen ett slag bak verdenseneren

Men ligger på 9. plass når to runder gjenstår i Singapore.

PÅ NIENDEPLASS: To runder gjenstår for Suzann Pettersen i turneringen i Snigapore. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PÅ NIENDEPLASS: To runder gjenstår for Suzann Pettersen i turneringen i Snigapore. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen avsluttet fredagens runde med en eagle, men har havnet et stykke bak lederen under LPGA-turneringen i Singapore.

Det betyr at den norske golfproffen må heve spillet sitt ytterligere dersom det skal bli seierssjanse i helgens turnering. Hun er ett slag foran verdensener Park In-Bee, men har seks slag å ta igjen på formsterke Karrie Webb fra Australia.

Totalt er «Tutta» tre slag under par etter fredagens 70-runde. Den startet på dårlig vis med bogeyer på de to første hullene. Deretter fulgte fem birdier og tre nye bogeyer før hun fullførte det 18. par 5-hullet på tre slag.

Den norske verdenstoeren deler 9.-plassen i turneringen med tre andre spillere. Ett slag foran dem ligger fem spillere, mens Webb, Angela Stanford og Lu Teresa har skaffet seg et lite forsprang i toppen.

Fredag så det ut til at Caroline Hedwall skulle utfordre Webb om ledelsen, men med to bogeyer og en dobbeltbogey på de siste tre hullene, havnet svensken ett slag over par på den andre runden.

Singapore-turneringen er årets tredje for Tutta. Hun havnet på 10.-plass i Thailand sist helg. To runder gjenstår av helgens turnering, som avsluttes søndag.

(NTB)

Hele Norges coronakart