Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pettersen refser håndballforbundet

Etterlyser treneravklaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avtroppende landslagssjef for Norges håndballherrer, Gunnar Pettersen, mener det tar for lang tid å finne hans erstatter.

- De burde hatt en ny trener klar i juni/juli. Da er all aktivitet ferdig på klubb- og landslagsnivå, og kandidatene er ledige, sier Pettersen til NRK.

Pettersens kontrakt går ut 31. oktober, og han ga tidlig på sommeren beskjed om at han ikke ønsket å forlenge den.

Men ennå er ingen etterfølger klar. Styremedlem i Norges Håndballforbund, Espen Karlsen, sier at en innstilling skal være klar i slutten av september.

- Men da er det kort tid til EM-kvalifiseringen, sier «GP».

Den spilles 31. oktober og 1. november. Det kan i ytterste konsekvens bety at Pettersen skal lede laget 31. oktober, mens en ny landslagssjef skal lede laget 1. november.

- Blir jeg bedt om å lede laget, kan jeg selvfølgelig ikke si nei til det. Men jeg har ingen lyst til å være stedfortreder etter at kontrakten er gått ut, sier Pettersen.

- Jeg prøvde å være ryddig ved å gi beskjed i god tid. Nå er jeg bekymret, sier Pettersen.

image: Pettersen refser håndballforbundet

(NTB)

BEKYMRET:
Gunnar Pettersen, avtroppende landslagssjef for herrenes håndballandslag, er bekymret over at håndballforbundet ennå ikke har funnet hans erstatter.
BEKYMRET: Gunnar Pettersen, avtroppende landslagssjef for herrenes håndballandslag, er bekymret over at håndballforbundet ennå ikke har funnet hans erstatter. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!