Pettersen refser håndballforbundet

Etterlyser treneravklaring.

Avtroppende landslagssjef for Norges håndballherrer, Gunnar Pettersen, mener det tar for lang tid å finne hans erstatter.

- De burde hatt en ny trener klar i juni/juli. Da er all aktivitet ferdig på klubb- og landslagsnivå, og kandidatene er ledige, sier Pettersen til NRK.

Pettersens kontrakt går ut 31. oktober, og han ga tidlig på sommeren beskjed om at han ikke ønsket å forlenge den.

Men ennå er ingen etterfølger klar. Styremedlem i Norges Håndballforbund, Espen Karlsen, sier at en innstilling skal være klar i slutten av september.

- Men da er det kort tid til EM-kvalifiseringen, sier «GP».

Den spilles 31. oktober og 1. november. Det kan i ytterste konsekvens bety at Pettersen skal lede laget 31. oktober, mens en ny landslagssjef skal lede laget 1. november.

- Blir jeg bedt om å lede laget, kan jeg selvfølgelig ikke si nei til det. Men jeg har ingen lyst til å være stedfortreder etter at kontrakten er gått ut, sier Pettersen.

- Jeg prøvde å være ryddig ved å gi beskjed i god tid. Nå er jeg bekymret, sier Pettersen.

Pettersen refser håndballforbundet

(NTB)

BEKYMRET:
Gunnar Pettersen, avtroppende landslagssjef for herrenes håndballandslag, er bekymret over at håndballforbundet ennå ikke har funnet hans erstatter.
BEKYMRET: Gunnar Pettersen, avtroppende landslagssjef for herrenes håndballandslag, er bekymret over at håndballforbundet ennå ikke har funnet hans erstatter. Vis mer