SVAK RUNDE: Suzann Pettersen gikk de to siste rundene på LPGA-touren i Kuala Lumpur på 66 og 67 slag. Hun spilte veldig bra, men endte likevel på en svak 55.-plass. Foto: UWE ANSPACH/dpa
SVAK RUNDE: Suzann Pettersen gikk de to siste rundene på LPGA-touren i Kuala Lumpur på 66 og 67 slag. Hun spilte veldig bra, men endte likevel på en svak 55.-plass. Foto: UWE ANSPACH/dpa Vis mer

Pettersen reiste seg i siste runde, men endte på 55. plass

LPGA-touren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen gikk de to siste rundene på LPGA-touren i Kuala Lumpur på 66 og 67 slag. Hun spilte veldig bra, men endte likevel på en svak 55.-plass.

Årsaken til det er at hun åpnet turneringen i Malaysia så utrolig svakt. På de to første rundene ble det 77 slag, og allerede halvveis i turneringen var hun håpløst langt bak de beste.

Etter at alle fire rundene var unnagjort, var Suzann Tutta Pettersen 21 slag bak vinneren, Jessica Korda fra USA. Den amerikanske jenta storspilte gjennom hele turneringen og vant en suveren seier. Hun var fire slag foran toerne, Lydia Ko fra New Zealand, Feng Shanshan fra Kina og amerikanske Stacy Lewis.

Alle de fire første avsluttet med samme eller bedre antall slag enn Tutta på den siste runden. Forskjellen mellom dem og det norske håpet, var at de beste spilte jevnt. Ingen av dem hadde mer enn en runde over 70 slag.

På avslutningsrunden søndag fikk Suzann Pettersen to bogeyer og seks birdier. Hun hadde bogey på det andre og det 18. og siste hullet, mens hun var under par på hullene sju, ti, 12, 15, 16 og 17.

Lørdag gikk Pettersen den nest siste runden på 66 slag. Hun hevet seg i avslutningen av turneringer, men det svake starten ødela alt.

Mange tror hun var preget av det som skjedde under Solheim Cup da hun startet i Malaysia. Dersom det virkelig var tilfelle, ristet hun av seg dette i løpet av de to første dagene.

Det gjorde at hun kunne spille helt uten press i helgen, og da var hun inne blant de beste. Det ble en opptur for henne i avslutningen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer