Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pettersen videre i New Jersey

Kan møte stjerneskuddet Michelle Wie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbaldet.no/ANB): Pettersen møtte Young Kim fra Sør-Korea i åpningskampen i matchplay-mesterskapet, som spilles som en cup. Vinneren går altså videre, mens taperen er slått ut.

Pettersen gikk raskt opp i ledelse mot sørkoreaneren, som er nummer 29 på pengelisten, og den norske spilleren kontrollerte kampen. Hun vant til slutt med to hull mot ett.

I neste kamp møter Pettersen nok en sørkoreaner, Kyeong Bae. Hun er ranket som nummer 55 i mesterskapet, og slo ut 10. rangerte Ai Miyazato fra Japan i første runde. «Tutta» er ranket som nummer 42.

Om den norske golfproffen tar seg videre til kvartfinale, kan hun risikere å møte på Michelle Wie. De to er i samme gruppehalvdel. 16-åringens neste kamp er mot Christina Kim fra USA.

Svenske Annika Sörenstam og amerikanske Paula Creamer tok seg også videre i mesterskapet som spilles i New Jersey. 64 spillere var kvalifisert til mesterskapet.

(ANB)

AVANSERTE: Suzann Pettersen gikk videre til andre runde i New Jersey. Foto: REUTERS
AVANSERTE: Suzann Pettersen gikk videre til andre runde i New Jersey. Foto: REUTERS Vis mer