Pettersen vil bli landslagssjef

Gunnar Pettersen søker trolig likevel jobben som landslagstrener for håndballgutta. Grunn: Press av flere av landslagsstjernene.

Pettersen kom på kant med sentrale personer i håndballforbundet under sin forrige periode som trener for Norge, og har hittil utelukket at han er aktuell.

Nå har han ombestemt seg etter samtaler med Preben Vildalen og Steinar Ege.

- Jeg har fått utrolig mange henvendelser fra flere hold de siste dagene, og mange mener jeg burde søke jobben. Det har gjort at jeg seriøst vurdere å gjøre det, sier Pettersen til Fædrelandsvennen.

Pettersen slutter som trener for jentelaget til Tertnes i sommer. Søknadsfristen for landslagsjobben går ut neste torsdag.

- Jeg har aldri i hele mitt liv søkt på en trenerjobb, men skal bruke noen dager til å tenke meg godt om. Jeg legger jo ikke skjul på at jeg har lyst på jobben. Men jeg har vel ikke så veldig stor tro på at jeg får den, sier han.

Pettersen fikk sparken som landslagssjef i 1993. Håndballpresident Karl-Arne Johannessen avviser den tidligere feiden kan ødelegge for Pettersen.

- Alle søkere vil bli vurdert ut fra samme kriterier uavhengig av hva som måtte ha skjedd før, sier Johannessen til avisa.

(Dagbladet.no)