Peugeot-nei for Petter Solberg

For dyr og ikke god nok.

IKKE BRA NOK: Petter Solberg har havnet på pallen med sin Citroen, men er likevel på utkikk etter en bedre bil. Foto: EPA/Bartlomiej Zborowski
IKKE BRA NOK: Petter Solberg har havnet på pallen med sin Citroen, men er likevel på utkikk etter en bedre bil. Foto: EPA/Bartlomiej Zborowski Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Søket etter en nyere og bedre rallybil fortsetter for Petter Solberg (34). En 2005-modell Peugeot 307 er strøket fra lista over aktuelle kandidater.

Den norske privatføreren testet bilen i franske Toulouse sist uke, men ble ikke spesielt imponert.

- Den var litt bedre enn bilen jeg har nå, men ikke nok til at jeg vil investere så mange penger det koster å anskaffe bilen, sier Solberg til NTB.

For inneværende sesong står kun tre biler igjen på listen over aktuelle doninger for 34-åringen: Citroën C4, Ford Focus eller hans nåværende Citroën Xsara.

Etter Subarus exit fra rallysirkuset i vinter, ble spydebergmannen tvunget til å starte sitt eget privatteam. Hittil i sesongen har Solberg kjørt en 2006-modell Citroën Xsara, som har holdt mål og vel så det så lenge hastighetene holdes litt nede og luften ikke blir for tynn.

Neste VM-runde er Finland - med sirkusets mest fartsfylte prøver - i slutten av måneden. Da holder bilen ikke mål.

- Med Xsara-en kjører jeg inn til 3.- og 4.-plasser. Sånn sett er det bedre enn med Subaru, men jeg kan ikke være fornøyd med det, forteller Petter Solberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer