Pfff...

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Her går Lyn-strateg Jonny Hanssen i duell med Alexander Aas. Hanssen ramler i bakken og blir liggende bevisstløs i et par minutter.

Mål:

1-0 Ole Bjørn Sundgot (12),

2-0 Johann Gudmundsson (16),

3-0 Sundgot (27).

BB: Johann Gudmundsson

- Vi gikk begge etter ballen og Alexander drylte skulderen rett i brystet mitt, slik at jeg mistet pusten, sier Hanssen til Dagbladet.

Odd Grenland-backen Alexander Aas har denne oppfattelsen av den dramatiske situasjonen.

- Jeg ser Jonny hopper, men prøver å gå på ballen, sier Aas.

- Hevnoppgjør

Hanssen ble liggende på bakken i et par minutters før han endelig var tilbake på beina. Litt omtåket og ør tok han seg et par minutter på sidelinja før han var tilbake i spill.

- Det var skikkelig tungt å puste, sier Hanssen.

Etter denne episoden gikk det ikke mange minutter før Hanssen igjen var innblandet i en duell med Alexander Aas. Denne gang ble han belønnet med gult kort.

- Jeg synes det er feil fordi jeg prøvde å ta ballen, sier Hanssen og får uventet støtte fra Alexander Aas.

- Dommeren vurderer nok episoden som et hevnoppgjør og kortet er ytterst tvilsomt, sier Aas.

- Går ei kule varm

Midtbanekriger Hanssen var en av banens beste spillere mot Odd i går, og kaptein Tommy Berntsen synes det var unødvendig av ham å pådra seg gult kort på stillingen 3- 0.

- Det er litt kjedelig at Jonny pådrar seg kort slik at han må stå over, men det er slik med Jonny. Han går ei kule varm innimellom, sier han.

Trener Sture Fladmark synes det er unødvendig av Hanssen, men:

- Jonny må regne med at han må stå over kamper innimellom. Det har også hendt før at spillere er blitt provosert, sier Sture Fladmark.

  • Lyn-spiss Helgi Sigurdsson skal testes i dag og midtstopper Steven Lustü kommer til Norge fra VM-spill førstkommende onsdag. Begge kan være klare mot Viking.
NED FOR TELLING: Jonny Hanssen får et hardt møte med armen til Alexander Aas, og går rett i bakken.