- ET SØL:  - Jeg er på en måte glad for at vi er inne. Åpenbart er det et søl der ute, så jeg skal bare prøve å hvile litt i natt, sa ledende Jason Day. Foto: Gary C. Klein-Sheboygan Press Media/USA TODAY Sports
- ET SØL: - Jeg er på en måte glad for at vi er inne. Åpenbart er det et søl der ute, så jeg skal bare prøve å hvile litt i natt, sa ledende Jason Day. Foto: Gary C. Klein-Sheboygan Press Media/USA TODAY SportsVis mer

PGA-touren stoppet av uvær

- Det er et søl der ute.

Annen runde av årets siste majorturnering for herrene, PGA-mesterskapet, ble ikke fullført som planlagt fredag. Dårlig vær hindret flere spillere i å bli ferdig.

Jason Day og Matt Jones lå an til ni under par da spillet ble stoppet og ligger best an. De kom seg til henholdsvis 14.- og 12. hull. Svenske David Lingmerth er leder av dem som har fullført runden med 137 slag, sju under par.

Det var utfordrende forhold fredagen. I perioder regnet det og blåste godt, men det var tordenvær som måtte til for å stoppe runden.

- Jeg er på en måte glad for at vi er inne. Åpenbart er det et søl der ute, så jeg skal bare prøve å hvile litt i natt, sa Day.

Lørdagens fortsettelse av annen runde starter 14.00 norsk tid.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram