Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Phelps er utestengt fra konkurranser. Ble likevel kåret til årets svømmer

For femte gang.

FEMTE GANG: Den amerikanske svømmeren Michael Phelps har fått Golden Goggle-prisen og er kåret til årets mannlige svømmer i USA for femte gang. Det til tross for at han er utestengt etter fyllekjøring. Foto: REUTERS / Kirby Lee-USA TODAY Sports / NTB Scanpix
FEMTE GANG: Den amerikanske svømmeren Michael Phelps har fått Golden Goggle-prisen og er kåret til årets mannlige svømmer i USA for femte gang. Det til tross for at han er utestengt etter fyllekjøring. Foto: REUTERS / Kirby Lee-USA TODAY Sports / NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske svømmeren Michael Phelps har fått Golden Goggle-prisen og er kåret til årets mannlige svømmer i USA for femte gang.

Det skjer til tross for at han har vært utestengt fra konkurranser de siste seks månedene etter at han ble arrestert for fyllekjøring.

Han var derfor ikke til stede på festen og høytideligheten i New York, der prisene ble utdelt, men Keenan Robinson, en av lederne fra den treningsgruppen Phelps tilhører, mottok prisen på hans vegne.

Phelps som har vunnet OL-gull 18 ganger i karrieren, har ikke trenet siden oktober, heter det i rapportene fra USA.

Da prisene til de beste amerikanske svømmerne ble delt ut mandag, fikk Katie Ledecky tre priser. Hun avsluttet 2014 på en glimrende måte og ble også kåret til Phelps kvinnelige motstykke, som årets beste kvinnelige svømmer i USA.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling