SKREKK OG GRU: Fortvilelsen synes godt i Phil Jones' ansikt i det Sergio Agüero klemmer inn vinnermålet etter et fantastisk soloraid.Foto: MATTHEW ASHTON / AMA / CORBIS / NTB SCANPIX
SKREKK OG GRU: Fortvilelsen synes godt i Phil Jones' ansikt i det Sergio Agüero klemmer inn vinnermålet etter et fantastisk soloraid.Foto: MATTHEW ASHTON / AMA / CORBIS / NTB SCANPIXVis mer

Phil-ern! Den går jo i mål!

Phil Jones med Uniteds lengste ansikt.


(Dagbladet): Manchester United - Manchester City 1-2.

- Det var noen triste fjes i garderoben etter kampen, for det er ikke en kamp du ønsker å tape, sier United-stopper Phil Jones til klubbens egen tv-kanal.

Men få ansiktsuttrykk kan matche hans eget i det han innså at han ikke klarte å hindre Sergio Agüero i å score et fantastisk vinnermål i Manchester-derbyet.

Jones er kjent for sine ikke alltid like heldige ansiktsuttrykk under kamp, og gårsdagen var intet unntak i så måte.

Ikke avgjort Men så var det heller ingen grunn til å smile søtt for de røde i Manchester i går kveld. Seier over City ville betydd 18 poengs forsprang med sju kamper igjen å spille.

Nå er det i stedet 12 poeng, og i det minste et snev av spenning igjen i toppen av Premier League-tabellen.

- Tittelkampen er ikke avgjort, men vi har et strålende utgangspunkt, og gutta fortjener stor ære for å ha gitt oss det. Forhåpentligvis drar vi til Stoke på lørdag, slår tilbake som vi alltid gjør, og fortsetter veien mot ligagull, sier Jones.

- Scoring irrelevant Jones nikket inn Uniteds utlikningsmål via ryggen til City-spiller Vincent Kompany. Men scoringen var en mager trøst.

- Det er irrelevant, for å være ærlig. Om jeg scorer eller ikke bryr jeg meg ikke om så lenge vi vinner, så vi får vente og se.

Han er likevel fornøyd med Uniteds evne til å slå tilbake etter å ha sluppet inn mål.

- Vi har gjort det hver gang vi har ligget under denne sesongen. Vi har respondert bra. Vi ønsker ikke å være i den situasjonen, men når det skjer er vi gode på å komme tilbake i kampen. Vi gjorde det igjen, og vi var fulle av selvtillit og hadde overtaket før vi ble felt av en sein scoring, sier Jones.